Flora

Hei lukijani,

Minä olen Flora. Vehreyden ja vihreyden airut. Kotoisin Sudeetti-Savosta, johon muutin takaisin koronapakolaisena. Yksi lempiharrastuksistani on rikkaruohojen kitkeminen. Niitä olen nyhtänyt niin omassa kuin ystävien ja sukulaisten puutarhoissa sekä tehnyt sitä työksenikin. 

Haluan rohkaista ja kannustaa sinua perustamaan puutarhan, istuttamaan kukan tai puun, hankkimaan viherkasvin tai menemään metsään lukemaan kirjaa. Pienikin ele luonnon suuntaan tekee hyvää sinulle itsellesi ja ilahduttaa muita. 

Meistä jokainen voi toteuttaa unelmiaan ja luoda ympärilleen omannäköisensä eedenin puutarhan, pienen tai suuren. Kauneuden ja rauhan tyyssijan. 

Toivon voivani jakaa kanssasi rakkauteni ja intohimoni sekä luontoa että puutarhanhoitoa kohtaan.

Upotammeko sormemme multaan yhdessä? Eedenissä itää aina.

 

Antoisia lukuhetkiä toivottaen

 Ystävällisin terveisin,

 FloraMinulla on ollut sitruunapuu. Kukkivaa magnoliaa olen saanut ihailla helmikuisessa hoitopuutarhassani. Olen ollut retkellä kotisaaren laurisilvametsässä, ja kasvattanut harvinaista siperialaista pensasta Suomenlahden eteläpuolella. Mutta mikään ei vedä vertoja keväälle kotikonnuilla Itä-Suomessa; talvilevoltaan heräävän luonnon terävä vihreys saa taas uskomaan elämään ja ihmeisiin.